Το Reiki

To Reiki είναι Οικουμενική Ενέργεια που προέρχεται από το Όλον και επηρεάζει τα πάντα μέσα στο Όλον, που υπάρχει και κυριαρχεί παντού.

Είναι ένα είδος ενέργειας διαφορετικό από τα άλλα είδη, π.χ. ηλεκτρική, καύσιμες ύλες, πυρηνική κλπ.

 

To Reiki είναι Οικουμενική Ενέργεια που προέρχεται από το Όλον και επηρεάζει τα πάντα μέσα στο Όλον, που υπάρχει και κυριαρχεί παντού. Είναι ένα είδος ενέργειας διαφορετικό από τα άλλα είδη, π.χ. ηλεκτρική, καύσιμες ύλες, πυρηνική κλπ.

Οι ιδιότητες που χαρακτηρίζουν αυτή την Υπερβατική Ενέργεια είναι ότι είναι αβλαβής, ευεργετική, ασφαλής. Είναι παρούσα σε κάθε μορφή ζωής, είναι άφθονη, τρέφει, υποστηρίζει, διευρύνει.

Το Reiki είναι δονούμενη ενέργεια.

Το Reiki είναι μία συγκεκριμένη τεχνική για την εξισορρόπηση και ευθυγράμμιση των ενεργειών που βρίσκονται μέσα σε ολόκληρο το Σωματικό - Συγκινησιακό - Διανοητικό - Πνευματικό μας Δυναμικό με μία ανώτερης τάξης Ενέργεια (Οικουμενική).

To Reiki είναι πλήρες, άθικτο και συγκεκριμένο σύστημα που βοηθάει τη διαδικασία της φυσικής ανάπτυξης και εξελίξεώς μας προς Αυτομεταμόρφωση και Φώτιση.

To Reiki δραστηριοποιεί εκ των έσω πλήρη ενέργεια. Είναι ένας ελευθερωτής και μετασχηματιστής ενέργειας.

Το Reiki είναι μία τεχνική διεύρυνσης. Από τη στιγμή που θα κάνετε επαφή με το Ρείκι, η αρχή της πληρότητας διευρύνεται μέσα από την εστία του φωτός που υπάρχει μέσα μας και σε όλα τα ζώντα πλάσματα.

Το Reiki προσεγγίζει απευθείας την Οικουμενική Ενέργεια και όταν τη χρησιμοποιείτε όπως τη διδαχθήκατε, προάγει την ισορροπία της φυσικής μας ενέργειας και στοχεύει στην ολοκλήρωσή μας.

To Reiki είναι μια Οικουμενική Ενέργεια η οποία σας επιτρέπεται να έρθετε σε επαφή με την Οικουμενική Ενέργεια που υπάρχει μέσα μας και να διευρυνθείτε πάνω σε αυτή την ενεργειακή αρχή.

Το Reiki είναι μία Υπερβατική Ενέργεια η οποία όταν τη χρησιμοποιείτε, όπως την έχετε διδαχθεί, σας επιτρέπει να πάτε πέρα από τις εξωτερικές αισθήσεις, να αναπτύξετε και να εμβαθύνετε την εσωτερική σας επίγνωση και να διευρύνετε τη συνειδητότητά σας.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ

reik i

1     - Σου δόθηκε ένα σώμα. Μπορείς να το αγαπάς ή να το απεχθάνεοαι, αλλά θα είναι δικό σου για όλη την διάρκεια αυτής της ζωής.

Δείτε όλο το άρθρο...

ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕIA

reiki-background

O Bunyon είπε: "Στην προσευχή, είναι καλύτερο να έχουμε μια καρδιά δίχως λόγια, παρά λόγια δίχως καρδιά!"

Δείτε όλο το άρθρο...

ΘΕΣΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

EPSON016Ασκήσεις αναλυτικές

Δείτε όλο το άρθρο...

ΠΡΟΣΘΙΑ - ΟΠΙΣΘΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΤΣΑΚΡΑ

EPSON015Δείτε σε εικόνα, τα 7 τσάκρας και την πρόσθια και οπίσθια σχέση.

Δείτε όλο το άρθρο...

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΟΜΟΙΩΜΑ

EPSON004Δείτε το ενεργειακό ομοίωμα, τα δονητικά επίπεδα ενέργειας, το φάσμα συνειδητότητας κ.α.

Δείτε όλο το άρθρο...

Joomla templates by Joomlashine