Το Reiki

To Reiki είναι Οικουμενική Ενέργεια που προέρχεται από το Όλον και επηρεάζει τα πάντα μέσα στο Όλον, που υπάρχει και κυριαρχεί παντού.

Είναι ένα είδος ενέργειας διαφορετικό από τα άλλα είδη, π.χ. ηλεκτρική, καύσιμες ύλες, πυρηνική κλπ.

 

INDIA MYTHΈνας παλιός Ινδικός μύθος διηγείται πως κάποια εποχή όλοι οι άνθρωποι ήσαν θεοί. Όμως καταχράστηκαν τόσο πολύ τη θειότητά τους, ώστε ο Μπράχμα, ο κύριος των Θεών, αποφάσισε να τους αφαιρέσει τη θεία εξουσία και να την κρύψει σε ένα σημείο όπου θα ήταν αδύνατο να την ξαναβρούν. Το μεγάλο πρόβλημα που ανέκυψε λοιπόν ήταν να βρεθεί η κρύπτη.

Όταν οι ελάσσονες θεοί κλήθηκαν σε συμβούλιο για να επιλύσουν αυτό το πρόβλημα, πρότειναν το εξής: «Ας θάψουμε τη θειότητα του ανθρώπου μέσα στη γη.» Όμως ο Μπράχμα απάντησε: «Όχι, δεν αρκεί, γιατί ο άνθρωπος θα σκάψει και θα τη βρει».

Τότε οι θεοί απάντησαν: «Σ’ αυτή την περίπτωση ας ρίξουμε τη θειότητά του στα τρίσβαθα των ωκεανών».

Όμως και πάλι απάντησε ο Μπράχμα: «Όχι, γιατί αργά ή γρήγορα, ο άνθρωπος θα εξερευνήσει τα βάθη όλων των ωκεανών και είναι βέβαιο πως μια μέρα θα την ξαναβρεί και θα την επαναφέρει στην επιφάνεια».

Τότε οι ελάσσονες θεοί κατέληξαν: ,«Δεν ξέρουμε πού να την κρύψουμε, γιατί δε φαίνεται να υπάρχει πάνω στη γη ή μέσα στη θάλασσα κάποιος τόπος στον οποίο να μη φθάσει κάποια μέρα ο άνθρωπος».

Τότε ο Μπράχμα είπε: «Να τι θα κάνουμε με τη θειότητα του ανθρώπου: θα την κρύψουμε στα τρίσβαθα του ίδιου του του εαυτού, γιατί εκεί είναι το μόνο μέρος όπου δε θα σκεφθεί να σκάψει».

Από εκείνη την εποχή, καταλήξει ο μύθος, ο άνθρωπος έκανε το γύρο της γης, εξερεύνησε, σκαρφάλωσε, βυθίστηκε και έσκαψε, αναζητώντας κάτι το οποίο βρίσκεται μέσα του.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ

reik i

1     - Σου δόθηκε ένα σώμα. Μπορείς να το αγαπάς ή να το απεχθάνεοαι, αλλά θα είναι δικό σου για όλη την διάρκεια αυτής της ζωής.

Δείτε όλο το άρθρο...

ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕIA

reiki-background

O Bunyon είπε: "Στην προσευχή, είναι καλύτερο να έχουμε μια καρδιά δίχως λόγια, παρά λόγια δίχως καρδιά!"

Δείτε όλο το άρθρο...

ΘΕΣΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

EPSON016Ασκήσεις αναλυτικές

Δείτε όλο το άρθρο...

ΠΡΟΣΘΙΑ - ΟΠΙΣΘΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΤΣΑΚΡΑ

EPSON015Δείτε σε εικόνα, τα 7 τσάκρας και την πρόσθια και οπίσθια σχέση.

Δείτε όλο το άρθρο...

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΟΜΟΙΩΜΑ

EPSON004Δείτε το ενεργειακό ομοίωμα, τα δονητικά επίπεδα ενέργειας, το φάσμα συνειδητότητας κ.α.

Δείτε όλο το άρθρο...

Joomla templates by Joomlashine